Skip to main content

Tyhjennä kaikki selaushistoria Safarissa

Tyhjennä kaikki selaushistoria Safarissa

Geoffrey Carr

Jos jaat tietokoneen, tiedät kuinka tärkeää on pitää henkilökohtaiset tietosi ja surffaustottumukset yksityisinä. Voit aina käyttää Private Browsing -ominaisuutta, mutta mitä jos unohdat? Voit tyhjentää istuntotietosi Safarin nollausominaisuuden avulla.

Napsauta Muokkaa ja valitse Nollaa Safari ...

Sitten saat tämän vahvistusnäytön, jossa voit päättää, mitä pitää ja mitä tarvitsee mennä. Muista, että kun palaat Reset-painikkeeseen, ei ole paluuta.

Nopea tapa varmistaa se toimi on tarkistaa Historia. Näyttää siltä, ​​että kaikki on selvää.

Link
Plus
Send
Send
Pin