Skip to main content

Miten unhide ihmisiä Facebook-uutislähteesi olet aiemmin piilotettu

Miten unhide ihmisiä Facebook-uutislähteesi olet aiemmin piilotettu

Geoffrey Carr

Facebook saattaa päivittää valikot ja liitännät vasemmalle ja oikealle, mutta se ei varmasti tarkoita, että ne helpottaisivat prosessin käyttöä. Huonon valikon suunnittelu ja epämääräinen terminologia tekevät melko vaikeasta tehdä muutoksia (tai kumota nämä muutokset) monissa tapauksissa. Lue, kun autamme lukijaa herättämään uutissyöteään palaamalla aikaisemmin piilotetut ystävät etusijalle.

Dear How-To Geek,

This isn’t much of a life-or-death problem, to be sure, but it’s one that’s a bit frustrating. Last year when a lot of my Facebook friends were constantly posting heated political stuff, I started checking the “I don’t want to see this” and “Unfollow” entries in my feed a lot. All said and done, I “muted” or whatever you want to call it a whole lot of people. In hindsight, I might have been a bit hasty with the cone of silence and now I’d like to liven the old news feed back up again.

The only problem is… I can’t figure out how to do it. I’ve looked in every menu and sub-menu and I can’t find a list of the people I’ve muted. I found a list of people I’ve blocked (which has no entries) so that’s pretty useless. What do I do? Surely there must be a list I can actually look at, right?

Facebook Frustrated

Itse asiassa on luettelo. Sinun ei pitäisi olla huolestunut siitä, että emme löytäneet tätä luetteloa, koska se on piilossa kaikkein naurullisimmassa paikassa, jossa olemme 99 prosenttia varmasti, että keskimääräinen käyttö ei koskaan vahingoittaisi. Kun olet kirjautunut Facebook-tilillesi tietokoneeseen (ei mobiililaitteeseen), siirry uutislähteeseesi. Katso vasemmalla olevasta valikosta (täältä näet esimerkiksi "Uutislähde" ​​ja "Viestit" suoraan profiilikuvan alla.

Jos siirrät hiiren suoraan "Uutislähteen" linkin vasemmalle puolelle, näkyviin tulee pieni vaihde:

Napsauta sitä vaihetta ja pieni "Muokkaa asetuksia" -ruutu avautuu pois. Napsauta Muokkaa asetuksia ja siirryt "Muokkaa uutisasetuksia" -ruutuun niin, että:

Kaikkien ihmisten, jotka olet seurannut ja piilotetut viestit, on pääluettelo. Voit yksinkertaisesti klikata "x" nimeäsi poistaaksesi ne pois piilotetusta luettelosta ja napsauttamalla sitten "tallenna". Vaihtoehtoinen tapa päästä samaan päähän (mutta paljon tylsiä, jos sinun tarvitsee tehdä sitä enemmän kuin muutamia ihmisiä ) on vierailla henkilön Facebook-profiilisivulla. Jokaisen henkilön kansikuvan oikeassa alakulmassa on seuranta / purkaus -painike, jota voit vaihtaa.


Onko tekniikka kysymys? Anna meille sähköpostia osoitteesta [email protected] ja teemme parhaamme vastatakseen siihen.

Link
Plus
Send
Send
Pin