Skip to main content

Yksittäisten tiedostojen purkaminen Windows 7 -järjestelmän kuvaeditorista

Yksittäisten tiedostojen purkaminen Windows 7 -järjestelmän kuvaeditorista

Geoffrey Carr

Windows 7: n varmuuskopiointiohjauspaneelilla on mahdollisuus luoda koko järjestelmäkuva varmuuskopiot. Vaikka Windows sanoo, että yksittäisiä tiedostoja ei voi palauttaa näistä varmuuskopioista, on olemassa tapa kuvata järjestelmän kuvaa ja purkaa yksittäisiä tiedostoja.

Järjestelmän kuvan varmuuskopiot on tarkoitettu koko järjestelmän palauttamiseen. Jos haluat palauttaa yksittäisiä tiedostoja helposti, kannattaa käyttää jotain muuta varmuuskopiota - mutta sinun ei tarvitse palauttaa koko järjestelmän kuvaa saadaksesi muutamia tärkeitä tiedostoja takaisin.

Asenna järjestelmäkuva

Avaa ensin Levynhallinta-sovellus - kirjoita Levynhallinta Käynnistä-valikkoon ja paina Enter.

Napsauta Tiedosto-valikkoa Levynhallinta-ikkunassa ja valitse Liitä VHD.

Napsauta Selaa-painiketta.

Etsi järjestelmän kuvan varmuuskopiotiedosto, jolla on .vhd-tiedostopääte. Järjestelmäkuvat tallennetaan seuraavaan paikkaan:

[Drive Letter]WindowsImageBackup[Computer Name]Backup [year-month-day] [hours-minutes-seconds]

Jos esimerkiksi olet varmuuskopioinut aseman F: , löydät varmuuskopiot F: WindowsImageBackup : n sisällä.

Pura tiedostot

Asennettu VHD-järjestelmän kuva näkyy tietokoneen ikkunassa uuden aseman kirjaimena. valita Avaa kansio tiedostojen tarkastelemiseksi kun Automaattinen toisto -valintaikkuna tulee näyttöön.

Voit selata järjestelmän kuvan sisältöä ikään kuin se olisi toinen asema tietokoneellasi. Esimerkiksi järjestelmän kuva varmuuskopioidut henkilökohtaiset tiedostot sijaitsevat [aseman kirjaimella]: Käyttäjät NAME. Voit kopioida ja liittää ne toiseen asemaan, jotta voit purkaa ne varmuuskopiosta.

Irrota järjestelmän varmuuskopio kuva

Kun olet kopioinut tiedostot varmuuskopiosta, napsauta hiiren kakkospainikkeella Levynhallinta-ikkunan VHD-levyä ja valitse Detach VHD.

Varmista, että et ota käyttöön Poista virtuaalinen kiintolevytiedosto levyn poistamisen jälkeen valintaruutu tai järjestelmän kuva varmuuskopio poistetaan!

Link
Plus
Send
Send
Pin