Kuinka siirtyä Facebookista Google+ -palveluun

Geoffrey_Carr

Sisällysluettelo:

Kuinka siirtyä Facebookista Google+ -palveluun - Blogi 2023
Kuinka siirtyä Facebookista Google+ -palveluun - Blogi 2023
Anonim
Jos sinulla on paljon aikaa ja tietoa sijoitettu Facebookiin, se ei ole helppo siirtyä uuteen sosiaaliseen verkostoon. Seuraavassa on muutamia vinkkejä tietojen siirtämisestä Facebook-tilistäsi kiiltävään Google+ -tiliisi.
Jos sinulla on paljon aikaa ja tietoa sijoitettu Facebookiin, se ei ole helppo siirtyä uuteen sosiaaliseen verkostoon. Seuraavassa on muutamia vinkkejä tietojen siirtämisestä Facebook-tilistäsi kiiltävään Google+ -tiliisi.

Sosiaalisten verkostojen siirtäminen ei ole helpointa tehdä, mutta onneksi meillä on muutamia työkaluja, joiden avulla voimme siirtää kuvia, videoita ja ystäviä. Seinäpostit ja -viestit eivät ole järkeviä siirtyä verkkojen välillä, joten jätämme ne ulos.

Vie Facebook-tietoja

Aloita lataamalla kaikki Facebook-tiedot. Voit tehdä tämän kirjautumalla Facebookiin ja siirtymällä tilin asetuksiin oikeassa yläkulmassa.

Valitse Asetukset-välilehdellä "Lue lisää" vieressä "Lataa tiedot."
Valitse Asetukset-välilehdellä "Lue lisää" vieressä "Lataa tiedot."
Anna salasanasi ja valitse jatka. sinulle lähetetään sähköpostiviesti, kun lataus on valmis.
Anna salasanasi ja valitse jatka. sinulle lähetetään sähköpostiviesti, kun lataus on valmis.
Kun saat sähköpostin, napsauta linkkiä ladataksesi zip-tiedoston kaikista tiedostoista.
Kun saat sähköpostin, napsauta linkkiä ladataksesi zip-tiedoston kaikista tiedostoista.
Pura tiedostot ja avaa index.html-tiedosto varmistaaksesi, että kaikki tiedot ovat siellä.
Pura tiedostot ja avaa index.html-tiedosto varmistaaksesi, että kaikki tiedot ovat siellä.
Image
Image

Valokuvien tuominen

Google+ käyttää Picasa-verkkoalbumeja jakamaan kuvia. Aloitaksesi sinun täytyy ladata Picasa alla olevasta linkistä.

Kun olet asentanut, avaa Picasa ja lisää pikakuvaasi juuri ladattu Facebook-valokuvakansio.
Kun olet asentanut, avaa Picasa ja lisää pikakuvaasi juuri ladattu Facebook-valokuvakansio.
Aseta Picasa skannaamaan kansioita kerran ja anna sen tehdä tuonti.
Aseta Picasa skannaamaan kansioita kerran ja anna sen tehdä tuonti.
Kun kuvat on päättynyt Picasaan, etsi albumit ja valitse Synkronoi verkkoon oikealla.
Kun kuvat on päättynyt Picasaan, etsi albumit ja valitse Synkronoi verkkoon oikealla.
Ponnahdusikkuna aukeaa ja pyytää sinua kirjautumaan verkkoalbumeihin. Kirjaudu Google+ -tiliisi ja toinen ponnahdusikkuna pyytää sinua vahvistamaan lähetysasetuksesi. Napsauta muutosasetuksia ja muuta haluamasi asetukset. Varmista, että valitset "Käytä yllä olevia asetuksia", muussa tapauksessa sinua pyydetään joka kerta.
Ponnahdusikkuna aukeaa ja pyytää sinua kirjautumaan verkkoalbumeihin. Kirjaudu Google+ -tiliisi ja toinen ponnahdusikkuna pyytää sinua vahvistamaan lähetysasetuksesi. Napsauta muutosasetuksia ja muuta haluamasi asetukset. Varmista, että valitset "Käytä yllä olevia asetuksia", muussa tapauksessa sinua pyydetään joka kerta.

Suosittelemme, että olet määrittänyt uuden albumin näkyvyyden yksityiseksi. Voit vaihtaa jakamisasetukset myöhemmin Google+ -palvelusta, mikä estää sinua tekemästä hämmentävää valokuvaa.

Palaa nyt Picasaan ja napsauta synkronointia. valokuvasi lähetetään taustalle.
Palaa nyt Picasaan ja napsauta synkronointia. valokuvasi lähetetään taustalle.
Image
Image

Jaa kuvat Google+ -palvelussa

Kun kuvat on ladattu, kirjaudu Google+ -palveluun ja napsauta valokuvia ylimmässä bannerissa.

Siirry omaan albumiisi vasemmalla.
Siirry omaan albumiisi vasemmalla.
Avaa juuri lähettämäsi albumi ja klikkaa Jaa albumi yläosassa.
Avaa juuri lähettämäsi albumi ja klikkaa Jaa albumi yläosassa.
Osuussalbumin painike tekee albumi automaattisesti julkiseksi ja lähettää sen linkin streamisi.
Osuussalbumin painike tekee albumi automaattisesti julkiseksi ja lähettää sen linkin streamisi.
Jos et halua albumin olevan julkinen, voit poistaa julkisen piirin ja lisää sen sijaan lisää omia. Tämä tekee edelleen viestin streamillesi, mutta se näkyy vain niille, joille olet jakanut sen.
Jos et halua albumin olevan julkinen, voit poistaa julkisen piirin ja lisää sen sijaan lisää omia. Tämä tekee edelleen viestin streamillesi, mutta se näkyy vain niille, joille olet jakanut sen.

Joku, jolle jakasit albumin, on mahdollista jakaa uudelleen yleisön kanssa, joten muista, että jakat vain ihmisiä, jotka tunnet ja luotat.

Jos et halua, että albumi lähetetään streamiin, voit myös napsauttaa muokkauspainiketta tärkeimmistä albumisivuista, jotka muuttavat jakamisasetuksia lähettämättä albumia streamisi.
Jos et halua, että albumi lähetetään streamiin, voit myös napsauttaa muokkauspainiketta tärkeimmistä albumisivuista, jotka muuttavat jakamisasetuksia lähettämättä albumia streamisi.
Image
Image

Tuo videot

Videoiden tuominen on paljon vähemmän automatisoituja kuin kuvista. Facebook-videoidesi tuominen selaa Facebookin viemääsi, jonka olet ladannut aiemmin ja videokansio.

Image
Image

Kirjaudu Google+ -tiliisi ja napsauta profiilisi -> videoita.

Napsauta ladata uusia videoita oikealle ja vedä videot tietokoneeltasi selaimeesi.
Napsauta ladata uusia videoita oikealle ja vedä videot tietokoneeltasi selaimeesi.
Kun videot on lähetetty, voit nimetä, luoda ja jakaa albumin Google+ -palvelusta.
Kun videot on lähetetty, voit nimetä, luoda ja jakaa albumin Google+ -palvelusta.
Image
Image

Tuo Facebook-ystäväsi

Siirry kirjautumiseen.yahoo.com ja kirjaudu sisään Facebook-tililläsi tai yahoo-tililläsi, jos sinulla on jo yksi.

Vahvista pääsy ja kirjaudu facebook-tilillesi ja siirry osoitteeseen address.yahoo.com. Valitse työkalut ja tuo pudotusvalikosta.
Vahvista pääsy ja kirjaudu facebook-tilillesi ja siirry osoitteeseen address.yahoo.com. Valitse työkalut ja tuo pudotusvalikosta.
Valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista Facebook.
Valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista Facebook.
Kun olet vahvistanut yhteystietojen käyttöoikeudet, tuonti tapahtuu automaattisesti.
Kun olet vahvistanut yhteystietojen käyttöoikeudet, tuonti tapahtuu automaattisesti.
Seuraavaksi viedään yhteystietosi.csv-tiedostoon työkaluvalikon avulla.
Seuraavaksi viedään yhteystietosi.csv-tiedostoon työkaluvalikon avulla.
Vie yhteystietosi Microsoft Outlookiin, vahvista capcha ja tallenna tiedosto.
Vie yhteystietosi Microsoft Outlookiin, vahvista capcha ja tallenna tiedosto.
Kirjaudu sisään Gmailiin, valitse yhteystiedot -> lisää toimintoja -> tuoda.
Kirjaudu sisään Gmailiin, valitse yhteystiedot -> lisää toimintoja -> tuoda.
Selaa juuri ladannut.csv-tiedosto ja valitse se tuontia varten.
Selaa juuri ladannut.csv-tiedosto ja valitse se tuontia varten.
Määritä uusi ryhmä, joka tuo yhteystiedot sisään, jos valitsit kyseisen vaihtoehdon, ja yhteystiedot pitäisi tuoda ilman ongelmia.
Määritä uusi ryhmä, joka tuo yhteystiedot sisään, jos valitsit kyseisen vaihtoehdon, ja yhteystiedot pitäisi tuoda ilman ongelmia.
Palaa Google+ -palveluun ja tuodut yhteystiedot näkyvät etsimässä ja kutsussa.
Palaa Google+ -palveluun ja tuodut yhteystiedot näkyvät etsimässä ja kutsussa.

Lisää ystäviä piireihin ja lähetä heille kutsut, jos he eivät vielä käytä Google+ -palvelua.

Lataa Picasa
Lataa Picasa

Suosittu aihe