Skip to main content

Kuinka siirtää kaikki tiedot uudelle PS3: lle

Kuinka siirtää kaikki tiedot uudelle PS3: lle

Geoffrey Carr

PlayStation 3 maksaa nyt puolet hinnasta, kaksinkertaistaa tallennustilan ja käyttää puolet tehosta. Jos tarvitset toisen syyn päivittää, Sony myös helpottaa kaikkien tietojen siirtämistä uuteen konsoliin.

Kaikkien pelien, tietojen ja asetusten siirtäminen on helpompaa kuin koskaan, ja tarvitset vain ethernet-kaapelin. Lue, kun kävelemme läpi koko uuden PS3: n perustamisprosessin ja poistamme kaikki tiedot vanhasta.

Valmista vanha PlayStation 3

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä on synkronoida kaikki palkintosi tiedot Sonyn palvelimiin. XMB: ssa voit pelata peliin -> pokaalin kokoelma ja työnnä kolmiota ohjaimellasi. Valikko aukeaa ja voit valita synkronoinnin palvelimen kanssa.

Synkronointi kestää muutaman minuutin, mutta kun se täyttää kaikki palkinnot, ne kopioidaan turvallisesti Sonyn palvelimiin.

Seuraavaksi sinun on poistettava järjestelmä. Näin pääset PlayStation-verkkoon -> tilien hallinta -> järjestelmän aktivointi ja poista järjestelmä pelien ja videotietojen käytöstä.

Siirry seuraavaksi asetusten valikkoon ja tarkista päivitykset.

Jotta vältät virheet siirron aikana, selaa alaspäin verkkoyhteyksiin ja poista mediapalvelimen yhteys käytöstä.

Poista Internet-yhteys käytöstä.

Siirry lopuksi järjestelmänvalikkoon tiedonsiirtoapuohjelmaan.

Tässä vaiheessa sinun tulee liittää vanha ja uusi PlayStation 3 yhdessä ethernet-kaapelilla. Sinun pitäisi myös ottaa uusi PS3 kytketty televisioon, jotta voit saada valmiiksi aloittaa siirron, kun vanha järjestelmä odottaa yhteyttä.

Huomaa: Voit käyttää joko ristikkäistä ethernet -kaapelia tai vakiolevykaapelia. PS3 pystyy vaihtamaan sisäisesti tietää, mitä kaapelia käytit.

Valitse siirrettävät tiedot tästä järjestelmästä toiseen PS3-järjestelmään seuraavassa vaiheessa.

Jos sinulla on muita käyttäjiä järjestelmässä, on myös hyvä aika katkaista järjestelmä PSN-tilien alla ja synkronoida myös trophy-tiedot. Sinun täytyy torjua kaikki ulos prosessista tekemään niin, mutta ainakin sinua varoitetaan ennen kuin jatkat.

Napsauta OK-painiketta seuraavalla näytöllä, kun olet liittänyt uuden järjestelmän ethernet-kaapelilla.

Jätä vanha järjestelmä odottaessasi tiedonsiirron siirtämiseen ja TV-tulojen vaihtamiseen uuteen PS3-järjestelmään.

Siirrä uuteen järjestelmään

Aivan kuten vanha järjestelmä, haluat tarkistaa päivitykset, poistaa mediapalvelimen yhteyden käytöstä ja poistaa Internet-yhteyden käytöstä uudessa järjestelmässä ja käynnistää sitten tiedonsiirtoapuohjelman.

Valitse tällä kertaa vaihtoehto, jolla voit siirtää tietoja toisesta PS3-järjestelmästä tähän.

Kun järjestelmä muodostaa yhteyden, se pyytää sinua muodostamaan uuden järjestelmän, joka poistaa kaikki tiedot. Tee vain tämä, jos olet varma, että sinulla ei ole mitään uutta järjestelmään tallennettuja tietoja.

Huomaa: Vanhaa järjestelmää ei poisteta tämän prosessin aikana.

Oletko varma?

Anna muotoilun loppuun ja järjestelmä käynnistyy automaattisesti uudelleen, ja sen pitää muodostaa yhteys vanhaan järjestelmään ja aloittaa tietojen siirto.

Huomaa: Riippuen siitä, kuinka paljon vanhalla järjestelmällä olleita tietoja saattoi kestää jonkin aikaa. Minulla oli noin 35 Gt tietoa PS3: llani ja prosessi kesti noin 40 minuuttia.

Kun uusi PS3 käynnistyy, se käynnistyy automaattisesti

Kaikki tietosi pitäisi olla uudessa järjestelmässä aivan kuten alkuperäisessä.

Sinun on ehkä pakko todentaa uudelleen joitain palveluita, kuten Netflix ja Hulu Plus, mutta muuten pelit ja asetukset saisivat olla samat.

Pyyhi vanha PS3

Jotkin pelit voivat tallentaa tietoja muualle järjestelmään ja haluat varmistaa, että sinulla on varmuuskopio kaikista peleistä, jotka voivat tukea ylimääräisiä tietoja. Pikku Big Planet ja PlayStation Home -puhelimessa on ylimääräisiä alueita, joita haluat tarkistaa varmistaaksesi, että tietosi ovat varmuuskopioita ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

Voit myös tarkistaa kaikki uuteen järjestelmään liittyvät tiedot ennen kuin jatkat vanhan järjestelmän pyyhkimistä.

Kun olet varmistanut, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ja haluat poistaa henkilökohtaiset tietosi, siirry asetusten valikkoon -> Järjestelmä -> Palauta PS3-järjestelmä.

Meillä oli jo deaktivoinut järjestelmää ja synkronoimme palkintotiedot aiemmin, mutta jos et ole niin halunnut tehdä sitä nyt.

Valitse, millä tavalla haluat muodostaa PS3: n muotoon. Ellei järjestelmässä ole jotain todella henkilökohtaista, nopean muodon pitäisi olla tarpeeksi hyvä.

Oletko varma?

Formaatti menee todella nopeasti ja pyytää sinua käynnistämään PS3: n uudelleen.

Kun se on päättynyt, se kulkee sinut läpi järjestelmän alkuasetukset. Sinun ei tarvitse käydä läpi asennusta, jos aiot myydä järjestelmää, jotta voit myös sulkea sen.

Link
Plus
Send
Send
Pin